پیام ریاست محترم دانشگاه به مسابقات قهرمانی کاراته

کد خبر: 6496    1395/12/07

متن پیام ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر غلامی

به مسابقات کاراته دانشجویان دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی سراسر کشور

ورزش در فعالیتهای روزانه، بیش از آنکه یک موضوع تفننی و صرفاً وسیله ای برای گذراندن اوقات فراغت باشد، مقوله ای علمی اقتصادی است که قادر خواهد بود با ارتقای سطح سلامت جامعه و به خصوص جوانان و ضمن پیشگیری از فرسودگی جسمی و افزایش روحیه نشاط، نقشی مهم و اثرگذار در دستیابی به اهداف خود ایفا نماید. دانشگاه همواره ورزش را در عرصه های همگانی و پهلوانی، عامل مؤثر در مسیر دستیابی به سلامت جسم و روح دانشگاهیان برشمرده و جهت تحقق و تعمیم آن کوشیده است. لذا انتظار می رود دست اندرکاران و فعالین حوزه ورزش دانشگاه با الهام از راهبردهایی که در این زمینه تدوین و ابلاغ شده است، بیش از گذشته به فعالیت های سلامت محور اهتمام ورزند. برگزاری مسابقات ورزشی سراسری دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی فرصت مغتنمی است تا فعالیت های ورزشی و اثرات آن بر تندرستی دانشجویان مورد توجه قرار گرفته و زمینه های گسترش آن بیش از پیش در فراهم شود. در خاتمه از مسؤولین برگزاری این دوره از مسابقات تقدیر و تشکر نموده و برای ایشان آرزوی توفیقات روزافزون از درگاه خداوند متعال را دارم.