برگزاری آئین افتتاحیه مسابقات کاراته دانشجویان در سالن شهید خادم

کد خبر: 6504    1395/12/08

مراسم افتتاحیه مسابقات کاراته پسران دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی به میزبانی دانشگاه بوعلی سینا در مورخ یکشنبه 95/12/8 در سالن شهید خادم دانشکده هنر و معماری این دانشگاه و با حضور گسترده تیم های ورزشی شرکت کننده و سایر مدعوین محترم از جمله جناب آقای دکتر صاحب الزمانی ریاست انجمن کاراته، جناب آقای شجاعی مسئول فنی مسابقات، رئیس و هیات رئیسه دانشگاه، دانشجویان و ...  برگزار گردید. در ابتدا و پس از قرائت آیاتی از کلام نور و پخش سرود مقدس جمهوری اسلامی ایران و خیر مقدم توسط جناب آقای دکتر منصور غلامی ریاست محترم دانشگاه، مراسم با اجرای برنامه های شاد و متنوع ادامه یافت. اجرای حرکات نمایشی توسط تیم آکروبات دوچرخه سواری، تیم ووشو، تیم دو نفره سنگ نوردی، گروه سرود منتظران و ... از دیگر برنامه های آئین افتتاحیه این دور از مسابقات کاراته بود. همچنین در این مراسم به 2 نفر از پیشکسوتان ورزش کاراته استان همدان (جناب آقای نادر قرایی و سرکار خانم رضوان سلماسی)  لوح سپاس و هدایایی تقدیم گردید. شایان ذکر است که مسابقات در تاریخ های 8 و 9 اسفند ماه جاری برگزار می گردد.