افتخاری دیگر برای دانشگاه. انتخاب هیات ورزش های دانشگاهی استان همدان به عنوان هیات برتر کشور

کد خبر: 6518    1395/12/10

افتخاری دیگر برای دانشگاه و جامعه ورزش استان همدان... هیات ورزش های دانشگاهی استان همدان به ریاست جناب آقای دکتر مهرداد عنبریان که دبیرخانه آن نیز در دانشگاه بوعلی سینا مستقر گردیده ، بعنوان هیات برتر کشوری انتخاب شد.

در مجمع عمومی فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی به ریاست آقای دکتر مجتبی صدیقی معاون محترم وزیر علوم, تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان و حضور دبیر کل کمیته ملی المپیک، اعضای هیات رئیسه فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی، نمایندگان، مربیان، ورزشکاران و روسای هیات های استانی کشور در محل وزرات علوم، تحقیقات و فناوری در روز دوشنبه مورخ 95/12/9 برگزار گردید، از سه هیات ورزش دانشگاهی استان های همدان، تهران و یزد به عنوان هیات های برتر کشور تقدیر به عمل آمد.

لازم به ذکر است که ریاست هیات ورزش های دانشگاهی استان همدان به عهده جناب آقای دکتر مهرداد عنبریان مدیر کل تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه و دبیرخانه هیات نیز در دانشگاه بوعلی سینا مستقر می باشد.

این افتخار ورزشی را به خانواده بزرگ دانشگاه بوعلی سینا و جامعه ورزشی استان تبریک عرض می نمائیم ...