تیم های برتر مسابقات قهرمانی کاراته دانشجویان دانشگاه ها مشخص گردید

کد خبر: 6537    1395/12/14

مسابقات قهرمانی کاراته دانشجویان دانشگاه­ ها و موسسات آموزش عالی به میزبانی دانشگاه بوعلی­ سینا از تاریخ 7 لغایت 10 اسفندماه جاری برگزار شد. در این مسابقات 140 نفر از 30 دانشگاه و موسسه آموزش عالی شرکت کردند. در این دوره ورزشکاران در کومیته انفرادی و تیمی و کاتای انفرادی و تیمی با همدیگر به رقابت پرداختند.

در پایان رقابت­های کومیته تیمی:

دانشگاه تهران به مقام اول دست یافت، دانشگاه صنعتی اصفهان دوم شد و دانشگاه­ های باهنر کرمان و یزد مشترکاً مقام سوم را کسب کردند.

در کاتای تیمی:

کاتاروهای دانشگاه باهنر کرمان گردن آویز طلا را از آن خود کردند. دانشگاه تبریز صاحب گردن آویز نقره شد و دانشگاه­ های صنعتی اصفهان و اصفهان به مقام سوم مشترک رسیدند.

پس از پایان رقابت­ های انفرادی و با محاسبه مجموع امتیازات در چهار بخش ، در نهایت دانشگاه تهران به مقام اول رسید، دانشگاه باهنر کرمان دوم شد و دانشگاه تبریز مقام سوم را به دست آورد.